Extra zľava -10 % pre nových členov

News
23.04.2024.

NOVÁ PUMA CREEPER SVOJOU ZEMITOSŤOU OVLÁDNOU VAŠÍ MYSL

FENTY x PUMA Creeper Phatty Eart Tone dorazí už 26. 4. do BUZZ, najväčšej Sneaker stanice na Slovensku! Či už hľadáte monochromatické odtiene, základné neutrálne odtiene alebo ste priaznivci prirodzených zemitých tónov, nový Creeper Phatty vynikne a zároveň splynie s okolím. Prémiové materiály, reliéfne prvky a zlaté ozdoby, to všetko tvorí dokonalú celistvosť s tvárou Rihanny.

Pôvodný Creeper bol uvedený na trh v septembri 2015 ako platformová verzia kultových PUMA semišiek. V roku 2016 bola časopisom Footwear News označená za obuv roka a tým dala podmet na celkovú zmenu kultúry tenisiek a významu značky PUMA.

Creeper Phatty, Rihannina najnovšia verzia topánky, je väčšia, odvážnejšia a drsnejšia ako inokedy s nevšedným dizajnom a skladanou gumovou podrážkou.

Rihanna je tvárou kampane FENTY x PUMA, ktorú nafotila spoločne s Philippa Price. Nový koncept plíženia je snahou o pohyb, ktorý zostane utajený. Kampaň sa tak púšťa do dynamického skúmania umenia kamufláže prostredníctvom starostlivo komponovaných tónov v tóne. 

Tento luxusný model ponúka tri odlišné farebné varianty pre všetky vekové kategórie a pohlavie - zemitá hnedá, zelená hmla a teplá biela. V BUZZ budú v limitovanom počte k dispozícii farby zelená a biela.