20 % na vybrané nezľavnené kúsky

Zmenili sme zásady GDPR a obchodné podmienky

Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
07.06.2023.

Vždy vo veľkom štýle s NIKE AIR MAX 90 SE XCAT

Ahoj banda! Som Philip Bukov a okrem toho, že som herec, som aj súčasťou najúžasnejšej posádky – hovorím, samozrejme, o Buzz. Dnes som tu, aby som vám ukázal svoj štýlový výber na trávenie voľného času v meste aj na cvičenie, pretože šport je po herectve mojou druhou najväčšou vášňou. Nebudem skrývať ani to, že existuje aj tretia – moja vášeň vyzerať dobre a cítiť sa pohodlne vo svojej koži a oblečení.

I’m going to start with the shoes. To me, shoes have always been the most important part and I have to admit that whenever I’m choosing my outfit for the day, I choose them first. Today, I want to present to you the NIKE AIR MAX 90 SE XCAT with their captivating design. I’m a big Nike fan in general but I’m an even bigger fan of the AIR MAX 90! They are really cool and comfortable, and the colors are easy to wear with shorts and a t-shirt in the city but they also go well with my workout clothes.

 

Začnem topánkami. Topánky boli pre mňa vždy najdôležitejšou súčasťou a musím sa priznať, že vždy, keď si vyberám outfit na deň, vyberám si ich ako prvé. Dnes vám chcem predstaviť NIKE AIR MAX 90 SE XCAT s ich podmanivým dizajnom. Vo všeobecnosti som veľkým fanúšikom Nike, ale ešte väčším fanúšikom AIR MAX 90! Sú naozaj cool a pohodlné a vo farbách sa ľahko nosia ku šortkám a tričku do mesta, ale hodia sa aj k môjmu tréningovému oblečeniu.

V každodennom živote často kombinujem NIKE AIR MAX 90 SE XCAT s bavlnenými šortkami, ktoré sú pohodlné a zároveň módne do mesta, a tento cool dizajn trička dokonale dopĺňa môj osobný štýl.

Keď cvičím, uprednostňujem ľahšie materiály, preto som si vybral Nike Swim, ale musím povedať, že sa neviem dočkať, kedy ich budem nosiť nielen pri športe, ale aj na pláži. A týmto vás opúšťam do nášho ďalšieho stretnutia tu a s hlavami otočenými smerom k nadchádzajúcemu žiarivému letu!

 

V predajniach Buzz a online obchode na vás čaká Nike Air Max 90 SE XCAT.

 

Teraz už idem,

 

Ahoj.

 

Philip Bukov

Podobné články