20 % na vybrané nezľavnené kúsky

Zmenili sme zásady GDPR a obchodné podmienky

Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
09.05.2024.

Puma Palermo: Objavte eleganciu jednoduchosti

Ahoj banda,

Som tu opäť s vami, ale tentoraz s ďalším modelom, ktorý som si zamiloval na prvý pohľad.

Môj výber sa uskutočnil v priebehu niekoľkých sekúnd. Puma Palermo je známa a obľúbená silueta z 80. rokov. To, čo tento model odlišuje od ostatných siluet, je spôsob, akým je táto teniska vyrobená, odkiaľ pochádza aj názov modelu. Nové, klasické a hlavne pohodlné - vrátený model nadobúda ležérnejší a jednoduchší vzhľad. To bola prvá vec, ktorá sa mi na tomto modeli páčila.

Puma Palermo sú dokonalou kombináciou výnimočného pohodlia a módnej atmosféry. Nízka podrážka tenisiek a prvky v nej sú vypožičané z mestskej scény. Puma Palermo je silueta, ktorú by som si vždy vybral, pretože mi dáva slobodu vyjadriť sa.

Puma rozhodne dbá na detaily a štýl. Vďaka svojej klasickej siluete a jednoduchému vzhľadu sa tenisky Puma Palermo dajú ľahko kombinovať s akýmkoľvek oblečením. Viete, že môj štýl je jedným zo spôsobov, ktorým vyjadrujem sám seba. Mám rád kontrasty, preto som tieto tenisky skombinoval so svojou obľúbenou čiapkou New Era v modrej farbe a zvýraznenou NY v hnedej farbe, ktorú som skombinoval aj s taškou Nike HERITAGE v rovnakých farebných tónoch.

Tenisky Puma Palermo si môžete zaobstarať v predajniach Buzz alebo online.

 

Veľa lásky,

Stjuarti

Podobné články