20 % na vybrané nezľavnené kúsky

Zmenili sme zásady GDPR a obchodné podmienky

Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
25.04.2024.

CONVERSE Tenisky Run Star Legacy Cx

Konečne nastal ten správny čas! Sezóna tenisiek sa vrátila s teplejším počasím a slnečnou jarnou sezónou. Všetky topánky a tenisky s hrubým kožúškom som odložila na dno skrine a sezónu pohodlných, jednoduchých a štýlových tenisiek otváram novými teniskami CONVERSE Run Star Legacy Cx.

Zoznámte sa so športovými topánkami CONVERSE Run Star Legacy Cx. Tieto tenisky, ktorých spoločnosť vyrába mnohé položky už viac ako 100 rokov, sú najviac rozpoznateľné podľa dizajnu tenisiek Chuck Taylor, ktoré začali svoju cestu ako basketbalové tenisky. Tento model je práve novým produktom dizajnu Chuck Taylor. Rozšírenie, modernizácia alebo redizajn - rozhodnite sa sami.

"Conversice" alebo "starke" alebo "all star", nech už používate akýkoľvek názov, súhlasím s každým z nich a som si istá, že aj vy budete súhlasiť s mojím výberom tenisiek, keď si prečítate všetky pochvalné slová, ktoré mám na tento model. Tenisky CONVERSE Run Star Legacy Cx sú samozrejme súčasťou línie Chuck Taylor a zdobí ich ikonické logo, ktoré je bielo-sivé na strednej strane tenisiek s ďalším orientačným znakom - malým prúžkom na hornej časti jazyka, na ktorom je našitý Chuck Taylor. Novinkami, ktoré si na týchto teniskách všímam a milujem, sú predĺžený "golier" a jazyk (s ktorými sa mi oveľa ľahšie rýchlo obúvajú tenisky bez "lyžičky"), dodatočne našité hroty na boku, ktoré zvyšujú "look", a ľahká penová CX medzipodrážka, ktorá je tučná (na rozdiel od klasickej strednej časti, ktorá má 3 cm).

Moja kópia už leží pri mojich nohách, kde je tá vaša? Ak potrebujete pomôcť predstaviť si, s čím sa tieto dámy hodia, v skutočnosti sa hodia ku VŠETKÉMU, ale niektoré z mojich obľúbených kombinácií sú šortky a oversized tričko, ležérne šaty po kolená, legíny a športové topy alebo dlhšie nohavice a crop top. Určite sa nemôžete pomýliť so žiadnym outfitom.

 

Tenisky CONVERSE Run Star Legacy Cx hľadajte v najbližšej predajni BUZZ alebo online.

 

@noelleofficial_

Podobné články