Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
24.05.2023.

Uvolnenie kúzla tenisiek: Cool rekonštrukcia 80. rokov!

Ahoj! Tu Mirel, predstavujem sa ako tvorca módneho obsahu. V oblasti módy sa pohybujem už dlhšiu dobu a môj štýl mnohí označujú za osviežujúci a rušivý. Svoje znalosti a skúsenosti kombinujem s jedinečným štýlom natáčania a rozprávania, ktorý je všadeprítomný. Takže, aha, kto iný by vám mal povedať o páre tenisiek s novým dizajnom z 80. rokov, ktoré teraz vyzerajú tak módne? Ospravedlňujem sa, cez obrazovku vás nepočujem, ale dúfam, že ste povedali "Ty, Mireille!".

 

Na počesť môjho netypického komunikačného štýlu začnime od konca. Tieto tenisky sú priam senzačné! Farebná kombinácia je mimoriadne univerzálna a sú nečakane pohodlné. Najviac sa mi na nich páči množstvo nádherných detailov. Ako vždy hovorím, „detaily robia rozdiel“. Teraz vám o nich poviem viac.

Jedným z aspektov, ktorý ma na modeli Nike Dunk Low Remastered okamžite zaujal, je jeho dekonštruovaný prístup. Tento koncept sa mi vždy páčil, ale až doteraz som nenašiel pár, ktorý by ho poňal a získal si moje srdce (mrk, mrk). Čistý a zároveň ležérny a ľahko chaotický vzhľad týchto tenisiek z nich ľahko urobí výrazný kúsok v každom outfite. Či už ich skombinujete s džínsami, cargo nohavicami, alebo dokonca klasickými šortkami, dodajú im nádych života a štýlu. Je takmer nemožné s nimi urobiť chybu. Dôraz na detail je úplne mimoriadny, od prešívania a jemného nádychu oranžovej farby, vďaka ktorému vynikajú, cez smotanovú podrážku, ktorá im dodáva vintage vzhľad, až po dekonštruovaný jazyk a štítok Nike našitý na boku. Sú prakticky umeleckým dielom.

Viem, čo si myslíte: "Dobre, Mireille, ale kde je chyba? Stavím sa, že sú nepohodlné alebo také niečo." No, poviem ti, že som mala rovnaké očakávania, kým som si ich neobula a moja reakcia bola: "Čože?". Úprimne ma šokovalo, aké sú pohodlné a príjemné na nohe. Nosil som ich celé dni počas natáčania a fotenia a milujem ich. Pretože však chcem byť čo najviac transparentný, má tento pár dve zásadné chyby, tak si ich poďme prebrať. 1. Všetci sa budú tak sústrediť na vaše tenisky, že možno nebudú dávať pozor na to, čo hovoríte. 2. Všetci budú mať pocit, že sa im to nepáči. Akonáhle si ich raz kúpite, skončí to tak, že ich budete nosiť nepretržite mesiac a zabudnete, že vlastníte nejaké iné páry.

Záverom: Tieto tenisky ma naozaj odrovnali vo všetkých smeroch. Mám pocit, že si vybrali mňa, a nie naopak, pretože som po páre dunk's a rekonštruovaných teniskách túžil. Takže si myslím, že je na čase navštíviť obchody Buzz alebo si ich pozrieť online a nechať ich, nech si vyberú vás. ČUS!

 

Mirel

 

Podobné články