Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
17.01.2024.

Vykročte do zimy v topánkach Timberland Motion 6

Drahá skupina dobrodruhov,

 

Blíži sa zima a to je ten správny čas osviežiť svoj štýl a pripraviť sa na všetky výzvy, ktoré nám sneh a mráz prinášajú. Práve preto vám chcem predstaviť najnovší hit - topánky TIMBERLAND GREENSTRIDE MOTION 6.

 

Inovácie, ktoré nasledujú váš rytmus

Vďaka technológii Motion 6 sú určené pre všetkých, ktorí nemôžu stáť na mieste. Či už chodíte po meste alebo po horách, tieto topánky vám poskytnú voľnosť pohybu a maximálne pohodlie.

Ekologický dizajn

Ak vám záleží na ochrane životného prostredia, tieto topánky sú tou správnou voľbou. Sú vyrobené z udržateľných materiálov vrátane recyklovanej gumy. Sú navrhnuté s ohľadom na to, že štýl môže a mal by byť šetrný k planéte. Sú dokonalou kombináciou moderného vzhľadu a funkčnosti. Či už ich budete nosiť k džínsom alebo k elegantným nohaviciam, budete vyzerať skvele.

 

Pohodlie ako v oblakoch

Anatomicky tvarovaná vnútorná časť a mäkká podrážka vám dodajú pocit chôdze po oblakoch. Bez ohľadu na to, ako dlho bude vaše dobrodružstvo trvať, tieto topánky vás podporia na každom kroku.

Nech sa Timberland Greenstride Motion 6 stane túto zimu vaším prvým synonymom štýlu, pohodlia a environmentálneho povedomia. Uvoľnite svoju vnútornú potrebu objavovať a vykročte do sezóny s pocitom istoty. Svoj pár nájdete v obchodoch Buzz alebo online.

Zimný pozdrav,

 

Mladen

 

Podobné články