Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
28.12.2023.

Air Jordan 1 Mid - Jeden model pre každú príležitosť

Ahoj banda,

Volám sa Stefan Spirkovski a toto je môj prvý príbeh ako člena Buzz Crew. Ako sa môžem predstaviť...? Som influencer, model a fitness tréner. Keď som premýšľal, ktoré tenisky by mohli najlepšie spájať a vystihovať tieto 3 profesie, rozhodol som sa pre tenisky Air Jordan 1 mid. Sú mojou voľbou na každodennú a nočnú rutinu.

Tento model AJ1 Mid v čiernej a kráľovskej modrej farbe, inšpirovaný pôvodnými modelmi Air Jordan 1, využíva rovnaké dizajnové prvky a pridáva niekoľko moderných vylepšení, aby pôsobil príťažlivejšie aj mimo ihriska. Samotný model Air Jordan 1 je nadčasovým kúskom histórie, ktorý je takmer rozpoznateľný pre všetkých sneakerheads a basketbalových fanúšikov. Model Air Jordan 1 Mid "Varsity Royal", ktorý sa vyznačuje známou farebnosťou z minulých siluet značky Jordan, poskytuje klasické pohodlie pri každom kroku. Nosia ju doslova všetci, od mladších po starších, od 7 do 77 rokov.

Air Jordan 1 mid sú vyrobené z celokoženej a nubukovej kože, majú gumovú podrážku a pätovú jednotku Air-Sole na ochranu proti nárazom a ikonickú značku Air Jordan "Wings".

Pri výbere som neváhal a na 100 % by som ho odporučil. Tento model, ako aj mnoho ďalších, nájdete v predajniach Buzz, ako aj v internetovom obchode.

Stefan Spirkovski

Podobné články