Extra zľava -10 % pre nových členov

Blogger Pick
04.10.2023.

Vždy na cestách s ASICS GEL-NYC

Ahoj, banda,

 

ako už niektorí z vás vedia, som tanečník a choreograf, čo znamená, že pohyb je dôležitou súčasťou môjho každodenného života. Je to spôsob, akým sa vyjadrujem a prečo venujem osobitnú pozornosť topánkam, ktoré mám na sebe. Je pre mňa dôležité, aby boli nielen cool, ale aj pohodlné. Preto som veľmi rád, že sa s vami môžem podeliť o tenisky ASICS GEL-NYC, ktoré mám vždy so sebou, keď som na cestách.

ASICS GEL-NYC sú navrhnuté pre maximálne pohodlie a vďaka kombinácii ľahkých pien a inovatívnej technológii GEL® v podrážke sú ideálne na akýkoľvek typ aktivity. Niečo super na tomto modeli je, že konštrukcia zvršku odkazuje na obuv GEL-NIMBUS® 3 zo začiatku roka 2000, čo sa mi veľmi páči kvôli retro estetike.

Another thing I love about them is that they're super easy to mix and match to create cool outfits. My go-to outfit is combining the black DOT cargo pants and a cool sweatshirt to make the look a bit more interesting. It looks super casual, but also pretty stylish at the same time.

Ďalšia vec, ktorú na nich milujem, je, že sa dajú veľmi ľahko kombinovať a vytvárať tak skvelé outfity. Mojím obľúbeným outfitom je kombinácia čiernych cargo nohavíc DOT a cool mikiny, aby bol vzhľad trochu zaujímavejší. Vyzerá to super ležérne, ale zároveň aj celkom štýlovo.

Nezáleží na tom, či ste tanečník ako ja, alebo len dosť aktívny počas dňa, ASICS GEL-NYC sú skvelou voľbou na zdolávanie mestskej scény a pre každého, kto je neustále v pohybe.

Vaše ASICS GEL-NYC na vás čakajú v predajniach BUZZ a online.

 

Zostaňte svieži,

 

Remi

Podobné články