Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
08.03.2023.

KLASICKÉ A MÓDNE: ADIDAS NIZZA PLATFORM

Ahoj všetci, tak som tu znova, aby som vám predstavila nový model z BUZZU, ktorý ma zaujal. Keď som prvýkrát uvidela tenisky adidas NIZZA, napadli mi dve slová: KLASICKÉ A TRENDY.

 

Všetci už viete, ako veľmi dávam prednosť pohodliu, a u tenisiek adidas Nizza sa pohodlie platformy a eva peny v medzipodrážke dostalo na vyššiu úroveň.

Poznáte to, keď vás niečo priťahuje a nemôžete od toho odtrhnúť oči? Keď zrazu zatúžite po

niečom, o čom ste ani nevedeli, že chcete, a teraz, keď to máte pred sebou, s tým kombinujete všetky

svoje outfity? A uvedomíte si, že sa to hodí ku všetkému... k nohaviciam, k šatám, k športovej súprave... A potom si ich obujete a dôjdete k záveru, že.... to je jednoducho ono.

 

Trendy tenisky pripravené na rýchly výlet z domu, na prechádzku, na nákupy, na drink s priateľmi... Obujte si ich a posuňte každý svoj outfit na vyššiu úroveň.

Nové tenisky adidas Nizza sa rozhodne stávajú mojimi novými obľúbenými teniskami, pretože mi dávajú slobodu vyjadriť sa čo najlepšie a objavovať nové módne obzory pri zachovaní uvoľneného ducha.

 

Takže si ich rýchlo objednajte online alebo bežte do najbližšieho obchodu Buzz a uistite sa, že tento model je pre vás a jarné dni ako stvorený.

 

Vaša Adna!

Podobné články