Extra zľava -10 % pre nových členov

pre všetky objednávky nad 80.00 €

Blogger Pick
15.12.2022.

NIKE AIR MORE UPTEMPO: NADČASOVÁ KLASIKA

Nike Air More Uptempo je jedna z najikonickejších topánok od Nike. Topánky boli uvedené na trh v roku 1996 a odvtedy sú na trhu, čo z nich robí klasický štýl, ktorý nikdy nevyjde z módy. Táto obuv nielenže skvele vyzerá, ale ponúka aj vynikajúce pohodlie a podporu vďaka systému odpruženia so vzduchovými vreckami v medzipodrážke pre extra odraz pri chôdzi alebo behu.

Nie je to však len výkon topánky, ktorý z nej urobil hit vo svete módy. Odvážny nápis „AIR“ a celkový dizajn topánky z nej robia výrazný kúsok, ktorý si v priebehu rokov osvojilo mnoho jednotlivcov, ktorí sa pohybujú v móde. V skutočnosti sa model Air More Uptempo objavil na mnohých editoriáloch s vysokou módou a nosili ho celebrity aj módni influenceri.

 

Uptempo je určite ikonická silueta, ale podľa mňa dosť podceňovaná prinajmenšom v Slovinsku. Ale celosvetovo, najmä vo svete módy, je tento model dobre známy a veľa ľudí ho s obľubou nosí pre jeho výrazné detaily.

 

Nike Air More Uptempo je ideálna pre každého, kto chce prezentovať svoju obuv bez kompromisov v oblasti pohodlia alebo výkonu. Vyzerá skvele v kombinácii s džínsami, šortkami alebo dokonca joggermi, takže ich môžete nosiť kdekoľvek! K dispozícii sú tiež vo viacerých farebných prevedeniach, takže si môžete nájsť niečo, čo dokonale vyhovuje vášmu individuálnemu štýlu – či už dávate prednosť jasným farbám, ako je červená a modrá, alebo jemnejším tónom, ako je čierna a biela, každý si tu nájde niečo pre seba!

Celkovo sú Nike Air More Uptempo vynikajúcou voľbou, ak hľadáte štýlové a zároveň pohodlné tenisky. Tak prečo tieto nadčasové klasiky nezaradiť do svojho šatníka ešte dnes?

 

Nike Air More Uptempo nájdete vo všetkých obchodoch Buzz alebo online.

 

Tadej Kolar Jetski

Podobné články